top of page
Keresés

Miért most jönnek az andromédaiak?

∞A Fény Andromédai Tanácsa, Daniel Scranton közvetítésével

"Mi vagyunk a Fény Andromédai Tanácsa, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy kapcsolatba léphetünk veletek.



Ez egy jelentős időszak az emberiség számára, és mi ezt felismertük. Ez az egyik oka annak, hogy miért jelentkezünk még több egyénen keresztül. Felismerjük, hogy részünk van a világotok és a tudatosságotok közös megteremtésében, és segíteni akarunk nektek, hogy mindkettő magasabb szintre emelkedjen. Izgatottak vagyunk miattatok, mert tudjuk, hogy még annyi mindent kell megtennetek, amire képesek vagytok, és segíteni szeretnénk nektek megtalálni ezeket a képességeket.

 

Tudjuk, hogy akkor vagyunk a legértékesebbek számotokra, amikor energiákat és aktiválásokat ajánlunk fel nektek, ahelyett, hogy eljönnénk a bolygótokra, és egyszerűen csak átadnánk nektek a technológia darabjait. Folyamatosan gyógyító energiákat ajánlunk fel nektek, és tudjuk, hogy ha többen hinnétek, hogy gyógyító energiákat kaptok, akkor meggyógyulnátok. Ezért most felerősítjük ezeket az energiákat ezen a csatornán és ezen az adáson keresztül.

 

Az Andromédai Fény Tanácsának fényében tartunk benneteket, függetlenül attól, hogy hol vagytok, és függetlenül attól, hogy felfogjátok-e vagy sem. Arra törekszünk, hogy apránként egy kicsit megnyissunk benneteket, hogy rávegyünk benneteket, hogy a legteljesebb potenciálotokat valósítsátok meg ott, az emberi fizikai testekben. Tanításokat fogunk adni nektek, ahogyan az összes többi mester is, de mindenekelőtt azt akarjuk, hogy felismerjétek, mennyire támogatottak vagytok. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy soha nem vagytok egyedül a Földön. Azt akarjuk, hogy felismerjétek, hogy mindig is egy galaktikus közösség részei voltatok, és most, hogy ezt felismertétek, hivatalosan is csatlakozhattok a közösséghez.

 

Izgatottan várjuk, hogy mit hoz az emberiség a galaktikus közösségünkbe, amikor felismeritek, hogy van mit adnotok, van mit felajánlanotok. Mindig meg fogjátok találni, hogy mi az, amit fel tudtok ajánlani, ha befelé mentek és megkeresitek. És amikor megengeditek magatoknak az összes gyógyító energiát, ami most éppen bennetek van, akkor jobban fel vagytok készülve arra, hogy segítsetek másoknak, és sokkal többet fogtok tenni annál, minthogy másoknak segítsetek gyógyulni. Segíteni fogtok nekik, hogy teremtsenek, hogy kapcsolódjanak, hogy felismerjék, hogy kik ők, mint Forrásenergia Lények. Mindezt a mi segítségünkkel és saját vezetőitek és csapataitok segítségével fogjátok megtenni. Azért fogjátok ezt tenni, mert készen álltok rá, és mert mindig is ezt akartátok tenni ebben az életben.

 

Tudatosságotokat minden egyes nap magasabb frekvenciára váltjátok, és ezt tudatosan teszitek, mert már jó ideje egy tudatos úton vagytok. Szeretünk benneteket. Mindig veletek vagyunk és mindig itt vagyunk nektek, és továbbra is fenntartjuk a teret a gyógyulásotoknak, még jóval azután is, hogy ez az adás befejeződött.

 

Mi vagyunk a Fény Andromédiai Tanácsa, és élvezzük, hogy ilyen módon szolgálhatunk titeket."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Opmerkingen


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page