top of page
Keresés
Szerző képeFehér Katalin

Mit kérdezzünk az Akasha Feljegyzésektől: 26 minta kérdés

"Milyen kérdéseket tehetek fel az Akasha olvasás során?" - ezt gyakran hallom új ügyfelektől. Spirituális modalitásként az Akasha olvasás különbözik más eszközöktől, mint például a Tarottól, a rúnáktól vagy akár az ingától. Ez azt jelenti, hogy a feljegyzések nagyon specifikus kérdésekre alkalmasak.

Gondoljunk a kérdésekre úgy, mint portálokra. A megfelelő kérdés megnyithatja az ajtót új perspektívákhoz, az önmagad és az életed szemléletmódjához, valamint a kihívásaid és problémáid lehetséges megoldásaihoz. Ezért van az, hogy a felhatalmazó, nyílt végű, önmagadra összpontosító kérdések feltevése a következő szintre emelheti az Akasha Feljegyzésekkel való munkádat.


Ebben a cikkben megtudhatod:

- mik is azok az Akasha Feljegyzések, hogyan működnek, és mire számíthatsz egy olvasástól

- hogyan fogalmazd meg a saját kérdéseidet egy hasznos, részletes útmutató segítségével

- 26 mintakérdés, amit feltehetsz az Akasha Feljegyzéseknek, akár saját magad lépsz be, akár olvasáson veszel részt


Mik azok az Akasha Feljegyzések?


Az Akasha Feljegyzések a lelked időn és téren átívelő utazásáról (más szóval a lelked evolúciós útjáról vagy lélekösvényéről) szóló információk raktára vagy archívuma. Az Akasha tartalmazza lelked gondolatainak, tetteinek, tapasztalatainak és traumáinak "feljegyzését" ebben az életben és minden korábbi életben. Az Akashához való hozzáférés az információk lekérdezése érdekében segíthet a régi minták, sebek, szokások, hitrendszerek és traumák gyógyításában.



Mi található az Akasha Feljegyzésekben?


A Feljegyzéseket úgy képzelheted el, mint egy hatalmas könyvtárat, amelyben az egyes könyvek az egyes lelkek archívumát képviselik. A Feljegyzéseken keresztül bármilyen elképzelhető témáról és kérdésről információt nyerhetünk. Ehhez olyan kérdéseket kell feltennünk, amelyek önközpontúak (vagyis önmagunkra és nem másra összpontosítanak) és nyílt végűek.


Az Akasha Feljegyzések olvasása nem jóslás. A Feljegyzések nem szeretnek "igen" vagy "nem" válaszokat adni, amelyek túlságosan leegyszerűsítőek.


Az a legjobb, ha kerülöd a jósló vagy időhöz kötött kérdéseket, mint például "Mikor találkozom a lelki társammal?" vagy "Mikor kapok előléptetést?". Mivel a valóságodat az Univerzummal együtt teremted, miközben haladsz, nincs olyan biztos jövőbeli eredmény, amely már létezik, és amely előre megjósolható lenne.


A Feljegyzésekből kapott válaszok gyakran összetettek és árnyaltak. Emellett a Feljegyzések fel akarnak hatalmazni téged, hogy a kapott információk alapján saját döntéseidet hozd meg. Soha nem fognak döntéseket hozni helyetted, és soha nem fognak ráerőltetni semmit, vagy kompromittálni a szabad akaratodat.



Mi az az Akasha olvasás? Mire számíthatok?


Az Akasha olvasást nevezhetjük "lélekolvasásnak" is. Nincs két egyforma Akasha olvasás, még ugyanannak a személynek sem. Néhány olvasás az előző életed tapasztalatairól szól. Más olvasások inkább a jelenre vagy a jövő lehetőségeire összpontosítanak. Más olvasások a témák és kérdések széles skálájára összpontosíthatnak, beleértve a következőket:

- hogyan kapcsolódhatsz tisztábban a Szellemi Vezetőiddel

- hogyan dolgozz az intuícióddal

- hogyan szabadulj meg korlátozó hiedelmektől és viselkedésformáktól

- a jelenlegi szokások és minták egy előző életből származnak-e (és miért/hogyan).

- kötöttél-e múltbéli szerződéseket valakivel, akit a jelenlegi életedben ismersz?

- hogyan szabadulhatsz meg a nem hasznos múltbéli életbeli fogadalmaidtól (például az engedelmességre, szegénységre, szenvedésre, stb. vonatkozó fogadalmak). Ezeket könnyedén töröljük is az ülés során.

- hogyan gyógyítsd meg a régi sebeket és traumákat



Felkészülés az Akasha olvasásra


Az ügyfelekkel végzett munkám során nem kérek túl sok előzetes felkészülést az olvasás előtt. Arra kérem az ügyfeleimet, hogy gondolkodjanak el 4-5 sürgető problémán vagy kérdésen, amit együtt szeretnének feltárni. A kérdéseket nem kérem előre az ügyfelektől. Jobban szeretem, ha a lehető legfrissebben érkezem a olvasásra, hogy az információkat és energiákat a most pillanatában, mindenféle előzetes megfontolás nélkül adhassam át.


Természetesen az olvasás előtt nyitottnak és fogékonynak kell lenni. Ez csak annyit jelent, hogy egy nappal vagy néhány órával az olvasás előtt tisztítsd meg magadat. Meditálj, imádkozz, jógázz, ne nézd a híreket, írj naplót, egyél tiszta ételeket, ne igyál alkoholt. Tegyél meg bármit, ami megtisztítja az elmédet, és megnyitja a szívedet az információ előtt, amit kapni fogsz.


Ne idegeskedj akkor sem, ha konkrét információkat kapsz a munkáddal, a kapcsolatoddal, a házasságoddal, az életcéloddal vagy bármilyen más kérdéssel kapcsolatban. Ha valamiről információt kapsz, az nem jelenti azt, hogy azonnal cselekedned kell. Lehet, hogy egy ideig emésztened kell, vagy át kell gondolnod.

A olvasás fő célja, hogy minél több hasznos útmutatást nyerjünk. Ez lehetővé teszi, hogy megalapozottabb döntést hozhass a kérdéses kérdéssel vagy élethelyzettel kapcsolatban.

Ne helyezz magadra felesleges nyomást magadra azzal, hogy azt gondolod, ha a Feljegyzések azt mondják neked, hogy a jelenlegi munkád nem a legnagyobb jót szolgálja, akkor másnap reggel fel kell mondanod. Vagy hogy ha a kapcsolatod nincs összhangban veled, akkor azonnal szakítanod kell vagy el kell válnod.

Az élettapasztalatodat még mindig te irányítod. Csak gyűjtsd össze az információkat, majd használd fel őket a lehető legjobban, amikor itt lesz az ideje.



Irányelvek az Akasha Feljegyzésekhez intézett kérdések megfogalmazásához


Amikor kérdéseket fogalmazol meg a feljegyzésekhez, tartsd szem előtt ezt a 3 irányelvet:


  • KERÜLD AZ IDŐHÖZ KÖTÖTT VAGY JÓSLÓ KÉRDÉSEKET

Az idő nem lineáris a Feljegyzéseken belül. Ha egyszer a Feljegyzések energiájában vagy, úgy érzed, mintha sok dolog történne egyszerre. Ez az oka annak, hogy hozzáférhetünk az előző életekről szóló információkhoz és a *lehetséges* jövőbeli eredményekhez is. Lehet, hogy térben és időben sok különböző változatoddal találkozol vagy látod magad.

Emiatt a legjobb, ha kerülöd az időhöz kötött kérdéseket.


- Rossz kérdés: Mikor kapok előléptetést a munkahelyemen?

- Jobb kérdés: Mit tehetek, hogy nagyobb felelősség (és anyagi bőség) felé nyissam meg magam a munkahelyemen?


  • KERÜLD A "KELLENE" KÉRDÉSEKET

A Feljegyzések soha nem fogják korlátozni a szabad akaratodat. Soha nem fognak döntéseket hozni helyetted. Ezért a legjobb, ha elkerülöd a "kellene" kezdetű kérdéseket, vagy azokat, amelyek átadják a döntési jogodat a Feljegyzéseknek.

A "kellene" szó áthelyezése a "hogyan", "mi" vagy "miért" szóra gyakran sokkal produktívabb kérdéshez vezet.


- Rossz kérdés: Kell-e karriert váltanom az életemnek ezen a pontján?

- Jobb kérdés: A jelenlegi karrierem/szakmám összhangban van-e velem? Ha nem, hogyan találhatnék valami számomra teljesebbet és értelmesebbet?


  • FIGYELJ A SÜRGŐSSÉGRE VAGY AZ EREDMÉNYHEZ VALÓ RAGASZKODÁSRA

Néha olyan kérdést fogalmaznak meg az kliensek, amely nagyon terhelt érzelmileg. Vagy nagyon ragaszkodsz ahhoz, hogy egy konkrét választ kapj.

(Ez normális, és mindannyiunkkal előfordul! Ez csak emberi dolog.)

Győződj meg róla, hogy a kérdésfeltevésed szándéka a lehető legvilágosabb és legnyíltabb. Az is fontos, hogy figyelj arra, hogy a kérdés mögött milyen sürgető érzés húzódik meg.

Például a "Találkozom-e hamarosan életem szerelmével?" kérdés érzelmi kötődéssel, sürgősséggel és azzal az erős vággyal lehet megtöltve, hogy konkrét választ kapjunk a Felvételektől.


- Rossz kérdés: Találkozom-e hamarosan életem szerelmével?

- Jobb kérdés: Mit tehetek, hogy megnyíljak a szerelem energiája előtt, és hogy teljesnek érezzem magam ott, ahol most vagyok?



A 26 mintakérdés

Ez a lista 5 kategóriára van bontva.


KAPCSOLATOK

- Miért vagyunk együtt [személy neve] és én ebben az életben?

- Mit kell tanulnom ebből a kapcsolatból?

- Hogyan érthetem meg jobban a múltbeli kapcsolati mintáimat? Hogyan tudom feloldani a diszfunkcionális kapcsolati mintákat?

- Kötöttem-e előző életemben szerződést [a személy neve]-vel? Ha igen, mik ennek a szerződésnek a feltételei?

- Hogyan nyithatom meg magam a szeretet energiája előtt, és hogyan érezhetem magam jobban abban, hogy egyenlő módon adjak és kapjak?


KARRIER ÉS PÉNZÜGYEK

- Ez a karrier vagy munka összhangban van-e velem a lélek szintjén?

- Hogyan tudnám jobban összehangolni a lelki célomat a karrieremmel?

- Mi akadályoz meg abban, hogy nagyobb bőséget manifesztáljak?

- Milyen pénzzel kapcsolatos történeteket vagy mintákat örököltem a családomtól?

- Mit tanultam a karrierről, a sikerről és a pénzügyi bőségről az előző életemben szerzett tapasztalatokból?


ELMÚLT ÉLETEK

- Hordozok-e olyan múltbéli traumát, amit fel kell oldanom? Ha igen, milyen természetű?

- Van-e múltbéli eredete a jelenlegi problémámnak vagy kihívásnak, amivel éppen foglalkozom?

- Ismertem-e [személy nevét] egy előző életemben? Milyen jellegű volt a kapcsolatunk?


LÉLEKÖSVÉNY

- Mit tehetek azért, hogy kevésbé reaktív és békésebb legyek?

- Hogyan válhatok földeltebbé és jelenlévőbbé minden pillanatban?

- Hogyan tudok mélyebben kapcsolódni a Szellemi Vezetőimhez?

- Tettem-e előző életemben szerződést vagy fogadalmat a spirituális adottságaim elfojtására?

- Hogyan integrálhatom a spiritualitásomat és a spirituális gyakorlataimat a mindennapi életembe?


ÉLETFELADAT

- Mire tanít engem ez a kihívás vagy akadály?

- Hogyan érezhetem magam teljesebbnek vagy békésebbnek ott, ahol most vagyok?

- Hogyan tudnám elengedni a szégyen, bűntudat, harag stb. érzéseit? Mit tanítanak nekem ezek az érzések?

- Hogyan tudok erősebb határokat érvényesíteni a családtagokkal szemben? Hogyan mondhatok nemet anélkül, hogy bűntudatot éreznék?

- Mit tehetek, hogy elengedjem ezt az egészségtelen mintát [önszabotázs, halogatás, menekülés, stb]?


Remélem, ezek a kérdések és az útmutató inspirál majd titeket a Feljegyzésekkel történő mélyebb munkára. És arra, hogy magatok is megalkossátok a saját megvilágosító kérdéseiteket!


Ezt a munkát - némi útmutatással és támogatással az út során - elkezdheted:


  • Kérheted egyéni Akasha olvasásodat tőlem

  • Jelentkezhetsz az Akasha olvasás alap tanfolyamomra

  • Meghallgathatod az olvasásaimat különböző témákban a Youtube csatornámon

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page