top of page
Keresés

Meghívó az Andromédaiaktól

∞A Fény Andromédai Tanácsa

"Mi vagyunk a Fény Andromédai Tanácsa, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy kapcsolatba léphetünk veletek.

 


Mindvégig veletek vagyunk, és ezért elmondhatjuk nektek, hogy pontosan tudjuk, hogy az emberiség hogy áll. Azt is szeretnénk, ha felismernétek, hogy ez azt jelenti, hogy a külső tér egy illúzió. A távolság egy illúzió. Az elkülönülés, ahogy mindannyian tudjátok, illúzió. Ezért, ha el akartok érni minket, akkor belülről is elérhettek minket. Megtalálhatjátok a belső andromédai szíveteket. Elengedhetitek azt az elképzelést, hogy a téren keresztül kell utaznotok ahhoz, hogy a valóságot másképp tapasztaljátok meg.

 

A dolgok nem lennének jobbak számotokra csak azért, mert egy másik bolygón, egy másik csillagrendszerben lennétek. Minden birodalmat megtapasztalhattok most, de meg kell győznötök magatokat arról, hogy ez valóban lehetséges. Néhányan közületek tudatában vagytok annak, hogy igen, de azt hiszitek, hogy ez csak akkor történik, amikor alszotok. Valójában folyamatosan különböző valóságokat tapasztalhattok meg, és azok közületek, akik valóban ébren vannak, tudják ezt, és tudják, hogy választhattok.

 

A lehetőségek széles skáláján belül választotok, amelyet a Forrás mindannyiunk számára elérhetővé tett. Nem kell azt választanotok, amit a szüleitek választottak. Nem kell azt választanotok, amit mindenki más választ a közösségetekben. A szabad akaratotokkal és azzal a tudattal választhattok, hogy megvan a képességetek arra, hogy elutazzatok abba a birodalomba, amelyet legközelebb meg akartok tapasztalni.

 

Nos, megkönnyítettétek magatoknak, hogy ezt tegyétek? Igen és nem. Könnyű abban az értelemben, hogy nem kell, hogy sok pénzetek legyen. Nem kell különleges technológiával rendelkeznetek. Nem kell évtizedekig tartó képzés. Mindössze arra van szükségetek, hogy hajlandóak legyetek felfedezni a saját tudatosságotokat, és ezt azzal kezditek el, hogy megváltoztatjátok azt a módot, ahogyan a jelenlegi valóságot érzékelitek, amit épp megtapasztaltok. És mindennek csodálatos mellékterméke, hogy már most jobb életet élhettek.

 

Nem kell várnotok semmire és senkire. Nem kell várnotok egy "eseményre" vagy egy napvillanásra. Nem kell várnotok egy pénzügyi összeomlásra vagy hajók tömeges leszállására. Az eszközök ott vannak bennetek, és mindenhol használati utasítások vannak körülöttetek. Nagyon sok olyan ember van, aki már megtette ezt, és sikeresen csinálta, és ők készen állnak arra, hogy megtanítsák nektek, hogyan kell ezt csinálni. Keressétek őket. Könnyen megtalálják őket azok, akiknek valódi vágyuk, hogy más birodalmakkal, más dimenziókkal, más csillagrendszerekkel és más lényekkel kapcsolódjanak.

 

Példaként vagyunk itt, hogy mit tehettek és mivé válhattok, de semmivel sem vagyunk jobbak nálatok. Mi csak gyakorlottabbak vagyunk a fókuszálásban, és mi most erre a csatornára, erre a porhüvelyre fókuszáltuk magunkat, mert ő elérhetővé tette magát számunkra. És mindannyian megtehetitek ugyanezt, és elutazhattok az Andromedai Csillagrendszerbe itt és most. Meghívást küldünk mindannyiótoknak, akik ezt a közvetítést kapjátok, függetlenül attól, hogy mikor kapjátok. Nyitottak vagyunk, készen állunk és hajlandóak vagyunk csatlakozni és elvinni titeket a birodalmunkba. Csak készséges résztvevőket keresünk.

 

Mi vagyunk a Fény Andromédai Tanácsa, és örömmel szolgálunk titeket ezen a módon."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentarios


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page