top of page
Keresés

Az Oroszlánkapu Portál üdvözlése fénnyel és pozitivitással


Ahogy július 25-én, az időn kívüli napként ismert szent napon és a július 26-i galaktikus újév küszöbén áthaladunk, az átalakító időszakban találjuk magunkat, amely a csodálatos 8/8-as Oroszlánkapu Fényportáljához vezet. Ez a mélyreható időszak hídként szolgál, amely méltóságteljesen összeköti a régit az újjal. Bár ez az időszak valóban jelentős és erőteljes, elengedhetetlen, hogy pozitív szívvel és a fény és a szeretet átalakító erejére való rendíthetetlen összpontosítással közelítsünk hozzá.


Tavaly az augusztus 8-i dátumot pusztító tüzek jelezték Mauin , és a közelmúltban egy sor tűzvésznek lehettünk tanúi a szigeten. Bár ezek az események ijesztőnek tűnhetnek, fontos emlékezni arra, hogy az ilyen események a Föld természetes tisztulási és átalakulási ciklusainak részét képezik. A Kozmikus Forrásból és más égi szövetségesekből érkező intenzív fényáradat megvilágítja a Földbe ágyazott sötétséget, elősegítve a mélyreható tisztulási folyamatot.



A Schumann-rezonancia, amelyet gyakran a Föld szívverésének neveznek, megnövekedett amplitúdót mutat, ami a bolygónkat átható fény- és energiahullámot jelzi. Bár az alapszint 7,83 Hz, úgy gondolják, hogy a rezonancia sokkal magasabb frekvenciákon tetőzhet, ami a hatalmas spirituális energiákat tükrözi. Ez a nagy spirituális ébredés és átalakulás időszaka, nem pedig a félelemnek vagy a negativitásnak való behódolás időszaka.


Egy intenzív spirituális utazás közepén találjuk magunkat, a Föld és az emberiség megváltásának és megfiatalításának keresésében. A látszólag kaotikus események, mint például a természeti katasztrófák és a tüzek, ennek a nagyszerű folyamatnak a részei. Létfontosságú, hogy lehorgonyozzunk a fényben és a stabilizáló energiában, tudva, hogy a Föld szükséges változásokon megy keresztül, hogy megtisztuljon minden élősködő erőtől.


A közelmúlt eseményei, mint például a Yellowstone-i Fekete Gyémánt-medence kitörése, a természetes tisztulást és a felgyülemlett energia felszabadulását szimbolizálják. Az ilyen események emlékeztetnek minket a Föld gyógyító és egyensúlyt helyreállító képességére. Ahogy a Föld méregtelenít, nekünk is ezt kell tennünk. Most van itt az ideje, hogy megtisztítsuk testünket a fizikai parazitáktól, megtisztítsuk étrendünket, és fokozzuk öngondoskodási gyakorlatunkat.


A felemelkedés tünetei megnyilvánulhatnak, ahogy levetjük a régi sűrűségeket, és összehangolódunk a magasabb ösvényeinkkel. Ez nem a félelem ideje, hanem egy lehetőség arra, hogy újra kapcsolatba lépjünk belső isteniségünkkel és elfogadjuk teljességünket. Az Új Föld megteremtésének és lehorgonyzásának élvonalában vagyunk, és közös erőfeszítéseink létfontosságúak.


Miközben ezekben a változó időkben navigálunk, gyakoroljuk az öngondoskodást, hallgassunk a testünkre, és mozogjunk ebben az energiában kegyelemmel és könnyedséggel. Fogadjátok szeretettel ezt az időszakot, tudva, hogy egy nagy, átalakító utazás részesei vagyunk. Együtt lehorgonyozunk a fényben, és támogatjuk a Földet ebben a jelentős átmenetben.


Határtalan szeretetet és fényt küldünk, miközben végigjárjuk az átalakulás és megújulás ezen útját. Találjunk mindannyian békét, erőt és tisztánlátást a mélyreható változások idején.


Az Oroszlán Kapu Portál eredete


Az Oroszlán Kapu Portál eredete az ókori Egyiptomba vezethető vissza, ahol a Szíriusz felemelkedése egybeesett a Nílus folyó éves áradásával. Ezt az eseményt a nagy jólét és megújulás időszakának tekintették, mivel az áradások termékeny földet hoztak és bőséges termést biztosítottak. Az ókori egyiptomiak a Szíriuszt hatalmas égitestként tisztelték, és Isis istennővel, az isteni anyával és védelmezővel hozták kapcsolatba. Úgy hitték, hogy a Szíriusz felemelkedése az új év kezdetét és a szellemi újjászületés időszakát jelzi.


Hasonlóképpen, az ókori babiloni és görög kultúrákban a Szíriuszt nagy jelentőségű csillagnak tekintették. Héliaki kelését, amikor hajnalban először válik láthatóvá a keleti horizont felett, aprólékosan megfigyelték és ünnepelték. Ezek az ősi civilizációk megértették, hogy a Szíriusz megjelenése a felfokozott spirituális energia és átalakulás időszakát jelzi.


Az Oroszlánkapu portál modern értelmezése ezeket az ősi hiedelmeket ötvözi a kortárs asztrológiai felismerésekkel. Ahogy a létezés spirituális dimenzióinak tudatosítása egyre mélyül, az Oroszlánkapu portál jelentőségét egyre szélesebb körben ismerik el, mint a mély spirituális növekedés és a bőség megnyilvánulásának időszakát.


A 8/8 numerológiája


Augusztus 8-a jelentősége mélyen gyökerezik a numerológiában. Ezen a napon a Nap eléri az Oroszlán állatöv 15 fokát, ami az Oroszlán Kapu Portál ünnepét jelzi. A 8-as szám a pénzügyi bőség és a jólét jelképe. Ha ez a szám megduplázódik, mint a 8/8-ban, akkor a bőség vonzásának energiája és lehetősége megnő. Ezenkívül a 8-as szám, ha az oldalára fordítjuk, a végtelenséget szimbolizálja, a korlátlan lehetőségeket és az örök körforgást jelképezi. Egyes numerológusok a 88-at a DNS aktiválásával is kapcsolatba hozzák, ami mélyreható spirituális és fizikai átalakulásra utal ebben az időszakban.


Oroszlánkapu 8/8 rituálé: A bőség kapuja


Előkészület


Szakrális tér: Hozz létre egy oltárt, amelyet az Oroszlánkapunak szentelsz. Díszítsd fel az Oroszlán szimbólumaival (például egy oroszlánfigurával vagy képekkel), valamint a bőséggel rezonáló tárgyakkal, például arany citrin és zöld aventurin kristályokkal.


Gyertyák és füstölők: Gyújts meg egy arany vagy sárga gyertyát, amely a Napot jelképezi, és égess tömjént vagy mirhát, hogy megtisztítsd a teret.


Naplózó eszközök: Készíts elő naplót és tollat, hogy feljegyezhesd szándékaidat és elmélkedéseidet.


Rituális lépések


Központosítás: Kezdd azzal, hogy kényelmesen leülsz az Oltár előtt. Csukd be a szemed, és vegyél néhány mély lélegzetet. Koncentrálj a földelésre, érezd a Földdel való kapcsolatodat.


Megidézés: Hívd segítségül a Szíriusz energiáját és az Oroszlánkapu Portált. Mondd hangosan: "Hívom a Szíriusz, a Spirituális Nap és az Oroszlánkapu Portál energiáját. Fényük árassza el lényemet bölcsességgel, bőséggel és spirituális aktiválással."


A szándék beállítása: Írd fel egy papírra a bőségre, jólétre és spirituális növekedésre vonatkozó szándékaidat. Legyen konkrétan megfogalmazva, hogy mit szeretnél magadhoz vonzani, és hogy az hogyan fogja javítani az életedet.


Kristályok aktiválása: Tarts egy darab arany citrint a domináns kezedben és egy darab zöld aventurin a másikban. Vizualizáld, hogy ezek a kristályok magukba szívják a Szíriusz és az Oroszlánkapu energiáját, és arany és zöld fényben ragyogóvá válnak. Képzeld el, hogy ez a Fény beáramlik a testedbe, aktiválva a DNS-edet és a Fénytestedet.


Meditáció: Ülj le csendes meditációba, és koncentrálj a rajtad átáramló energiára. Képzeld el magad a Szíriusz Fényében fürödve, egész lényed megvilágítva, és a bőség és a spirituális ébredés frekvenciájával vibrálva. Engedd, hogy bármilyen látomás, felismerés vagy érzés természetes módon felszínre törjön.


Megerősítés: Nyisd ki a szemed, és olvasd fel hangosan a szándékaidat, megerősítve mindegyiket bizalommal és hálával. Zárd le a következővel: "Nyitott vagyok a végtelen bőség és a spirituális aktiválás befogadására, amely az Oroszlánkapun keresztül áramlik. Így van."


Hála: Fejezd ki háládat a Szíriusznak, az Oroszlánkapunak és minden olyan spirituális vezetőnek vagy istenségnek, akivel kapcsolatban érzed magad. Oltsd el a gyertyát, ezzel szimbolizálva szándékaid megpecsételését.


Integráció: A következő napokban figyeld a felmerülő szinkronicitásokat, felismeréseket vagy lehetőségeket. Jegyezd fel ezeket a naplódba, reflektálva arra, hogy az Oroszlánkapu energiája hogyan nyilvánul meg az életedben.


Az Oroszlánkapu 8/8-as portálja egyedülálló lehetőséget kínál a mélyreható spirituális és anyagi átalakulásra. A Szíriusz energiáihoz és a 8/8 numerológiai erejéhez igazodva aktiválhatod a bőség, a jólét és a spirituális növekedés lehetőségét. Fogadd nyitott szívvel ezt a szent időszakot, és engedd, hogy az égi energiák a legmagasabb törekvéseid felé vezessenek.

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page