top of page
Keresés
Szerző képeFehér Katalin

Az Arkturiszi Csoport üzenete, 2022.07.31.

Marilyn Raffaele csatornázása


Kedveseim, legyetek türelmesek, miközben egy olyan világot láttok, ahol a káosz és az erőszak látszólag normává vált. Minden spirituálisan éber vagy alvó emberre hatással vannak a magas rezonanciájú energiák, amelyek ebben az időben a Földre áradnak, és ennek eredményeként néhányan azok közül, akik nincsenek tudatában a Föld felemelkedési folyamatának, előadják magukat.


Azok, akik belső alapjukat a dualitás, az elkülönülés és a két hatalom hamis narratíváira építették, zavarodottnak és félelemmel telinek érzik magukat, mivel megfigyelik, hogy a helyes életről régóta vallott hiedelmeik közül sok megkérdőjeleződik, sőt meg is változik.


Az egyének kezdenek önállóan gondolkodni, ami a megerősödés jele. Ennek eredménye az, hogy egyre több egyén érzi szükségét annak, hogy tiltakozásokban és tevékenységekben vegyen részt mind a helyes és helytelen életről szóló sok régóta elfogadott hiedelem mellett és ellen. Egyesek úgy vélik, hogy bizonyos kérdések sértik a helyes dolgokat, ugyanakkor ugyanilyen sokan nem értenek ezzel egyet.


A helyes és helytelen közötti mai konfliktusok közül sok a régi, merev vallási hiedelmek és tanok energiáiból ered, amelyek sokak sejtemlékezetében még mindig élnek. Ahogy az új látásmódok kezdenek megnyilvánulni, azok, akik tévesen azt hiszik, hogy minden helyes választ tudnak Istenről és az emberről, fenyegetve érzik magukat. Ez valójában sokak számára a felemelkedési folyamat része.


A reklámok folyamatosan támogatják a boldogsághoz szükséges elképzeléseket a fizetett üzenetek folyamatos bombázásával a média minden formáján keresztül. A drogoktól jobban és egészségesebben fogjátok érezni magatokat. A családok és az egyének elégedettek és konfliktusmentesek lesznek, ha úgy döntenek, hogy bizonyos ételeket esznek, bizonyos vállalkozásokat támogatnak, vagy bizonyos termékeket használnak. A tudatalatti üzenetek továbbra is arra kényszerítik az egyéneket, hogy olyan termékeket vagy szolgáltatásokat vásároljanak, amelyekre nincs szükségük, de hirtelen úgy érzik, hogy muszáj.


A reklámok és promóciók legitim módszerek a termékek és szolgáltatások megmagyarázására, de a mai reklámok nagy része arra épül, hogy kihasználják a nyugtalanságot és a zavart, amit oly sokan éreznek. A garantáltan jobb közérzetet, boldogságot és jobb életet biztosító termékek egyszerűen csak újabb példái annak a hitnek, hogy a jó rajtunk kívül van, és néhány dolog valóban működhet - egy ideig.


Minden ember vágyik a teljesség és a tökéletesség érzésére, amelyet csak az EGYség felismerésén keresztül találhat meg - hogy már teljes és egész, mert nem része, hanem teljes kifejeződése Istennek. Sokan tudatlanságból egész életüket a beteljesülés keresésével töltik - a több pénz elérésével, a "tökéletes" partnerrel, a sok "cucc" felhalmozásával, a jó szexszel, a jóképűséggel vagy szépséggel, a hatalmi pozíciók birtoklásával, és még százféle módon, amelyeket folyamatosan a boldogsághoz vezető útként hirdetnek.


A gazdagokat és a híres embereket irigylik és utánozzák abban a hitben, hogy ha valaki utánozza őket, akkor ő is megkapja azt a státuszt, szeretetet és a teljesség érzését, amivel az utánzott személy látszólag rendelkezik. A "gazdagoknak és híreseknek" ugyanannyi problémájuk és szívfájdalmuk van, mint bárki másnak. Gyakran az ő választott életleckéjük az volt, hogy megtanulják, a hírnév és a vagyon nem hoz beteljesülést és nem vet véget a teljesség utáni vágyakozásnak, ahogyan azt ők gondolták. Sőt, sokan inkább azt tapasztalták, hogy ahelyett, hogy beteljesülést hozott volna, inkább a személyes szabadságuk végét hozta.


A háromdimenziós tudatállapot legfőbb üzenete a következő: "Soha nem leszel elég jó", és mivel oly sok életet éltetek ennek a hatása alatt, ez továbbra is behatol az elmétekbe, még akkor is, ha már mélyebben megértettétek, hogy kik és mik vagytok. Amikor ilyen típusú gondolatok jönnek (sokféle formát ölthetnek), kísértésbe eshettek, hogy elhiggyétek őket, de szánjatok időt arra, hogy megálljatok, felismerjétek, és engedjétek átáramlani őket a semmibe, ami ők maguk.


Annak ellenére, hogy milyen körülményekkel vagy helyzetekkel kell most szembenéznetek, soha ne feledjétek, hogy soha nem lehettek és nem is lesztek mások, mint amik valójában vagytok - egy szellemi lény, aki háromdimenziós tapasztalatokkal rendelkezik ebben az időben. Ti az EGY mindenütt jelenlévő, mindenható, mindentudó Istenség megnyilvánulása vagytok, amely ennek az EGY Végtelen Istenségnek minden tulajdonságát megtestesíti. Az evolúció egyszerűen az a folyamat, amely ennek a tudatosságnak az elérésével jár.


A legtöbben azért választották a földi evolúciót, mert itt kezdték el először kialakítani azokat a hiedelmeket és energiákat, amelyeket most tisztítanak és ismerősek számukra. Nem mindenki fejlődik a Földön, vannak mások, akik úgy döntöttek, hogy más bolygókon fejlődnek, ahol a sűrűség sokkal kisebb. Mivel a Föld egy intenzív és nehéz iskola, nem a gyengébbeknek való. A háromdimenziós energia nehéz, sűrű és lassú, ami a benne élők többségét arra készteti, hogy teljesen elfelejtsék, kik és mik ők.


A "Földi Evolúciós Iskola" végzősei közül sokan tanítók és vezetők lesznek azok számára, akik más háromdimenziós bolygókon tanulnak. A földi "Evolúciós Iskola" végzősei jól felkészültek és teljesen tudatában vannak azoknak a buktatóknak és problémáknak, amelyek abból erednek, hogy olyan tudatállapotban élnek, amely nem emlékszik arra, hogy ki is ő valójában. Ők... csodálatos tanítók lesznek.


Olyan dolgokat fogtok látni a külső színtéren megtörténni, amelyek a Földet nagyon hosszú ideje meghatározó " uralkodó hatalom" energiájának csökkenését tükrözik. Ahogy egyre több fény kerül be a kollektív tudatosságba és válik annak részévé, az nem tud nem hatni a többség elméjére és tudatosságára. A régi gárda haldoklik, még ha ezt még nem is tudja, és a dolgok a "szokásosnak" tűnnek, mert sok minden még nem nyilvánult meg anyagi formában.


Az irgalom, egy szó, amit ritkán hallani a mai világban, a tudatosság olyan állapota, amely szelíd megbocsátásként és szeretetként fejeződik ki. Az irgalom tiszteletben tartja és megengedi mások szabad akaratát, de nem áll hátra, és nem hagyja, hogy kínozzák, bántalmazzák vagy megalázzák önmagát vagy másokat. Az irgalom ismeri minden ember valódi személyiségét, de nyugodtan megengedi másoknak, hogy megtapasztalják döntéseik következményeit.


Az Irgalom megérti, hogy az ember csak a jelenben elért tudatállapotából képes élni és cselekedni, és így könnyen átlát a látszaton. Az Irgalom készen áll, hogy megfogja bárkinek a kezét, aki őszintén segítségért nyúl, de nem érzi szükségét annak, hogy erőszakkal kirángasson valakit, aki nem hajlandó elhagyni a választott "csatornatapasztalatát". (Ennek gyakorlása az egót képviselheti és gyakran képviseli is annak a részéről, aki a kirángatást végzi, aki azt hiszi, hogy mindenkit meg tud és meg kell "mentenie" az ő mentésről alkotott elképzelése szerint).


Az irgalom szeretettel hagyja, hogy a másik arccal a földre essen, ha ez az ébresztő, amire szüksége van, de csendben éber marad a szükségleteire, nem a vágyaira.


Az irgalom a magas rezonanciájú tudatosság állapotát tükrözi, amely képes látni és cselekedni nem azáltal, hogy azt mondja valakinek; "Ó, te szegény!", hanem inkább azáltal, hogy képes minden szempárba belenézni és csendben elismerni; "Tudom, ki vagy te, kedvesem, te vagy a Krisztus, az élő Isten fia, mindazok ellenére, aminek tetteted magad".


Mi vagyunk az Arkturiai Csoport.

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page