top of page
Keresés
Szerző képeFehér Katalin

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2021.12.12.


Marylin Raffaele csatornázása


Kedves olvasóink, üdvözlünk benneteket.


Tudjátok, hogy a magasabb dimenziókban sokan figyelnek és vezetnek benneteket a változások és a zűrzavar ezen időszakában. Tudjátok, hogy soha nem vagytok egyedül, és nagyra értékeljük bátorságotokat és erőtöket, hogy úgy döntöttetek, hogy részesei lesztek a Föld felemelkedési folyamatának, hogy egy megvilágosultabb kollektív tudatosságot hozzatok létre.


A hétköznapi élet minden szintjén minden változik, mert a kollektív tudatosság változik. Ez hatással van az ébren lévőkre és azokra is, akik még nem, ami a megszokott ünnepi rituálékat és ünneplést illeti. Mivel a tudatosság a forma szubsztanciája, lehet, hogy belső zavarodottságot és izgalomhiányt tapasztalsz a karácsonyi vagy hanukai hagyományok, hiedelmek és koncepciók tekintetében, amelyeket korábban szerettél, és amelyekben teljes szívvel részt vettél.


Ennek ellenére sokan megpróbálják a megszokott ünnepi rituálékat szilárdan a helyükön tartani, abban a hitben, hogy ettől minden újra "normálisnak" fog tűnni. A félelem hajtja a változással szembeni ellenállást. A kiskereskedelmi piacok félnek a pénzügyi veszteségektől, ezért továbbra is úgy népszerűsítik az ajándékvásárlást, mint ami egyenlő a szeretettel. A média hangos ünnepi zenét játszik, a televíziók pedig érzelmes ünnepi filmeket vetítenek újra.


Ha ezek a dolgok már nem rezonálnak önnel, vagy nem hozzák ünnepi hangulatba, értse meg, hogy nem vált hirtelen "Grincsé", hanem inkább arról van szó, hogy az energetikai aláírása már nincs összhangban sok olyan dologgal, amelyek a régi energiával rezonálnak. Ahogy spirituálisan fejlődsz, sok olyan hagyomány, amelyeken felnőttél, vagy amelyeket a családoddal, a barátaiddal vagy valamilyen különleges csoporttal ünnepelsz az év folyamán, nem csak karácsonykor, automatikusan kevésbé fontosnak vagy kielégítőnek fogod érezni.


Ez problémákat okozhat a családokban vagy a barátok között, akik továbbra is elkötelezettek az ünnepi hagyományok folytatásának fontossága mellett, pontosan úgy, ahogyan mindig is tették. Mint minden más dologgal az életben, ne álljatok ellen, és ne csináljatok nagy jelenetet a családi ünnepségek, ajándékcserék vagy hagyományok kapcsán, hanem inkább vegyetek részt szeretettel, ahogy döntöttetek, miközben megtartjátok a legmagasabb igazságotokat, és arra használjátok ezeket az alkalmakat, hogy gyakoroljátok az igazság megismerését a körülöttetek lévőkről.


Ne ruházzatok fel hatalommal olyan tevékenységeket, amelyeket már nem fogadtok el teljesen. Soha ne higgyétek, hogy a mások számára fontos családi hagyományokban való részvételetek hatással lesz az elért tudatállapototokra, vagy elválaszt titeket attól, aki és ami vagytok. Azonban mindig van szabad akaratod a választásra. Soha ne hagyd, hogy rávegyenek valamire, de ha olyan döntést hozol, amely mások számára zavaró lehet, tedd azt szeretettel és a hitük iránti tisztelettel.


Hagyjátok, hogy a folyamat kibontakozzon, kedvesek, mind belül, mind kívül, és fogadjátok el, hogy a dolgok soha többé nem lesznek pontosan olyanok, mint régen voltak, mert a kollektív tudatosság energiája megváltozott, és ez miattatok van, mert ezzel a céllal vagytok jelenleg a Földön. Mindenki, aki felébred az igazságra, vagy tartja azt a tudatosságban, automatikusan Fényt ad a kollektívához.


Sok minden fog történni, és sok minden történt már, aminek egyelőre még nem vagytok tudatában, ami miatt azt hiszitek, hogy semmi sem történik. Végezzétek a munkátokat, menjetek a dolgotokra, folytassátok a hétköznapi tevékenységeket, amiket az élet nyújt, miközben elismeritek annak a valóságát, hogy kik vagytok ti és a körülöttetek lévők. Minden személyes és globális válság közepette tartsátok magatokat szilárdan ahhoz a tényhez, hogy ti és minden ember a Földön az Isteni Forrás/Isten kifejeződései vagytok, és mint ilyenek, megtestesítetek mindent, ami VAN.


A spirituális evolúció folyamata, ahogyan az a harmadik dimenziós energián keresztül történik, olyan folyamat, amelyben a sok élet tapasztalatai azt szolgálják, hogy végül megnyíljon és odáig tolja az ember tudatossági állapotát, hogy képes legyen lefordítani az emberi gondolatokat és tapasztalatokat a magasabb igazságukba, amíg egy bizonyos ponton az igazságok, amelyeket gyakoroltak, mérlegeltek és éltek, a tudatosság elért állapotává válnak és elkezdenek megnyilvánulni minden szinten, mint az a személy.


Példák a látszatok lefordítására - "Fájdalmat érzek, de tudom, hogy Isten nem ismeri a fájdalmat, és soha nem teremtette meg magát fájdalomként. Tönkrementem, de tudom, hogy lényem valósága az önmagát fenntartó és önfenntartó Isteni Tudatosság, amely végtelenül összetett és egész. Nincsenek barátaim, társam, szeretőm, stb. de felismerem, hogy mivel Isten EGY, soha nem lehetek elkülönülve az EGY társaságától, amely önmagát sokként fejezi ki. Nincs otthonom, de tudom, hogy soha nem lehetek különálló a tökéletes otthonomtól, amely az Isteni Tudatosság."


Ez csak néhány példa arra, hogyan fordítsd le a külső jelenetet az igazságra, miközben a mindennapi életedet éled. Ehhez gyakorlásra van szükség, mert bár a valóságban az idő nem létezik, a harmadik dimenzióban minden az időn belül működik.


Minden spirituális kereső számára eljön egy keresztút, ahol el kell döntenie, hogy meg akarja-e élni az általa ismert igazságot, vagy továbbra is a metafizikus tanítványokkal való beszélgetésre korlátozzák a tanultakat az újabb és újabb órákon vagy a vacsoraasztalnál.. Sokkal könnyebb a kollektív gondolkodással együtt haladni szinte minden témában, és mégis egy bizonyos ponton a legtöbben úgy találják, hogy spirituális tudatosságuk már nem teszi lehetővé számukra, hogy teljesen ellazuljanak és élvezzék a másokkal való közös gondolkodásban való részvételt.


A legtöbbetek számára az az időszak, amikor eldönthettétek, hogy az igazságot élitek vagy nem élitek, véget ért, mert akár tetszik, akár nem, a Föld fejlődő energiája mindenkit oda visz, ahol már nem rezonál sok mindennel, amivel korábban tökéletesen összhangban volt - bizonyos ételek, szórakozási lehetőségek, könyvek, csoportok, barátok, munkahelyek, hiedelmek stb. Egy bizonyos ponton minden fejlődő lélek egyszerűen elkezdi megélni a magasabb frekvenciákat, mert integrálta azokat az energiamezőjébe, ami az evolúciós folyamat célja.


Ami ezt a felemelkedési folyamatot szokatlanná teszi, és ami miatt más bolygókon élők számára olyannyira érdekes, az az, hogy ti a felemelkedési folyamatot az anyagi testetekben végigcsináljátok, ahelyett, hogy előbb meg kellene halnotok.


Igazi és örökkévaló testetek a Fény teste. Ez a valódi test mindig teljes mértékben jelen van, még akkor is, ha van egy anyagi elképzelésetek róla. Ahogy a tudatosság fejlődik és képesek vagytok ezt teljesebben felismerni, a Fénytest egyre inkább az anyagi testérzetetekként és azon keresztül fog megnyilvánulni. Ahogyan ti vagytok a bőség, a tökéletesség, teljesség, az intelligencia stb. ti vagytok a tökéletes Isteni Idea test, egy olyan test, amely nem ismer hibákat, deformitást, betegséget vagy fájdalmat. Ez a valódi test Isten individualizált teste, és soha nem veszítheted el, mert te vagy az, aki Isten kifejeződése vagy. Ez az, ami a halál pillanatában elhagyja a test anyagi fogalmát.


Sokszor elmondtuk már a karácsony igazi történetét, de még egyszer megtesszük azok számára, akik nincsenek tisztában a karácsony mélyebb jelentésével, valamint azok számára, akiknek szükségük van egy emlékeztetőre. A karácsony nem egy ember története, hanem minden ember története, ahogyan az emberi gondolkodáson keresztül karácsonyként értelmezik.


Krisztus születése (Fénytudat) minden lélek spirituális ébredésének története, amely általában kényszerhelyzetben vagy az anyagi javak elvesztése idején (stabil) nyilvánul meg, mert az egyéni Krisztustudat születése nem történhet meg egy olyan tudatban, amely már tele van egóval és hamis hiedelmekkel (nincs hely a fogadóban). A Krisztusi tudatosság születését könnyen felismerik a magasabb spirituális tudatossággal rendelkezők, akik ezen a ponton lépnek közbe, hogy a támogatás, az erő, a megértés és a tudás ajándékaival segítsék a törékeny új, felébredt tudatállapotot - (a három királyok).


Az alacsonyabb rezonanciájúak (Heródes) mindig félnek és fenyegetve érzik magukat a Krisztusi Fény jelenlétében, és minden lehetséges módon (törvény, propaganda, társadalmi nyomás) megpróbálják megölni vagy megszüntetni azt, ezért az újonnan született és még nem teljesen kifejlett tudatállapotot egy ideig titokban és rejtve kell tartani, hogy biztonságban legyen, miközben erős és magasan fejlett tudatállapottá - a Krisztussá - növekszik.


Azok, akik az igazság eltüntetésére törekszenek, csak örökké kudarcot vallhatnak, mert az Igazság olyan Valóság, amelyet el lehet rejteni, figyelmen kívül lehet hagyni és meg lehet tagadni, de soha nem lehet megváltoztatni, eltávolítani vagy bármilyen módon befolyásolni.


Szeretetet, fényt és elismerést küldök nektek ebben az ünnepi időszakban.


Mi vagyunk az Arkturiai Csoport.

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page