top of page
Keresés
Szerző képeFehér Katalin

A telihold és a napéjegyenlőség energiái

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon izgatottan várjuk, hogy mit fogtok kezdeni azokkal a csodálatos energiákkal, amelyek a közelgő telihold és napéjegyenlőség alkalmából érkeznek hozzátok. Termékeny talaj van rajtatok, amelyből azokká a lényekké fejlődhettek, akiknek ebben az életben mindig is szántak benneteket. Azok, akik ébren vannak, tudják, hogy sokkal több van bennetek, és a ti dolgotok, hogy a tapasztalatokon keresztül felfedezzétek, kik és mik vagytok valójában. A beérkező energiák azért vannak, hogy támogassanak benneteket a felfedezésben, és ezért minél inkább hajlandóak vagytok felfedezni, minél több energiát fordítotok rá, annál többet kaptok.


Az is segít, ha olyasmit csinálsz, amit szeretsz, mert amikor elveszel a pillanatnyi tevékenységedben, hajlamos vagy örömteli és nyitottabb lenni. Miközben kaptok a telihold és a napéjegyenlőség energiáiból, ne feledjétek, hogy azért vannak ott, hogy támogassanak benneteket, hogy több életerőt adjanak nektek, és azért is ott vannak, hogy együtt alkossatok velük. Ez a pillanat az emberi történelem sarkalatos pontja, mivel lehetőségetek van arra, hogy körülnézzetek a mai világban, és megnézzétek, mit szeretnétek megváltoztatni. A változások, amiket szeretnétek látni, mindig veletek kezdődnek; mindig is így volt, és mindig is így lesz.


De amikor vesszük a bolygón inkarnálódott lények egy csoportját, akiket mi "A Felébredt Kollektívának" nevezünk, és hozzáadjuk a további segítőiteket az olyan lényekben és kollektívákban, mint mi magunk, akkor valóban egy erőteljes kombinációval van dolgotok. Hozzátok ezt az energiát mozgásba, szóba, cselekvésbe és kreatív gondolatokba, és tudjátok, hogy mindez valamikor meg fog jelenni a valóságotokban. Olyan sokat tettetek embertársaitokért, és továbbra is megkapjátok a támogatást, amire szükségetek van ahhoz, hogy egyre többet és többet tegyetek, és egyre többé és többé váljatok. Ébren vagytok, és ez felelősséggel jár, mert tudjátok, hogy mennyi mindent megtehettek a bennetek lévő erővel, és tudjátok, hogy milyen erősek vagytok gyógyítóként, tanítóként, mások vezetőiként.


Azt is javasoljuk, hogy tegyétek meg a szükséges lépéseket, hogy leföldeljétek ezeket a telihold és napéjegyenlőség energiákat. Legyetek jelen, földeljétek magatokat, hidratáljátok magatokat, és minden nap töltsetek időt azzal, hogy arra összpontosítsatok, hogyan tudtok megnyílni és csatornájává válni annak, ami magas frekvenciájú, ami jön, ami elérhetővé vált számotokra és minden embertársatok számára ebben az időben. És le fogjátok horgonyozni ezeket az energiákat, és az egész világ profitálni fog abból a néhány percből, amit arra szántok a napotokban, hogy csatornája legyetek annak, ami magas frekvenciájú, ami ti vagytok a legigazibb formátokban.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page