top of page
Keresés

A februárt lezáró hatalmas energiák

∞A Fény Andromédai Tanácsa, Daniel Scranton által közvetítve

"Mi vagyunk a Fény Andromédai Tanácsa, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy kapcsolatba léphetünk veletek. 



Észrevettük, hogy az emberek hajlamosak reagálni a nagy energiacsomagokra, függetlenül attól, hogy ezek az energiák honnan jönnek. Amikor felismeritek, hogy energetikai lények vagytok, fizikailag és lelki lényként is, akkor elkezditek előre látni az energetikai átviteleket, és észreveszitek őket, amikor megtörténnek. Néha észreveszitek, hogy valami történik veletek energetikailag, és akkor rájöttök, hogy telihold van, vagy hogy napkitörések voltak, vagy talán még olyan csatornázott anyagot is találtok, amely azt mondja, hogy a galaxisotok más csillagrendszereiből kaptok egy hullámot.

 

Néhányan közületek előre látják ezeket a nagy energiacsomagokat, és felkészülnek rájuk. Ebben a várakozásban természetesen jobban megnyíltok előttük, és ha jobban elérhetővé teszitek magatokat számukra, hajlamosak vagytok többet kapni belőlük. Megfigyeltük, hogy hajlamosak vagytok többet kapni a magasabb birodalmakból ezekben az időszakokban, amikor sokkal nagyobb az érdeklődés a csillagok és más csillagokból származó lények iránt. Ezért lesz olyan erőteljes számotokra ez az energetikai közvetítés, amiről most fogunk beszélni nektek.

 

Február hónap hátralévő részében olyan energiákat fogtok kapni, amelyek több olyan földönkívüli kapcsolattal kapcsolatos emléket fognak a tapasztalásotokban megalapozni, amelyeket már lelketek más aspektusaiként megtapasztaltatok. Több hozzáférést fogtok kapni a hajók leszállásának emlékeihez, a hajók előzetes észleléséhez, és a földönkívüliekkel való személyes találkozáshoz. Ez óriási segítséget fog nyújtani nektek a saját kapcsolatfelvételi tapasztalataitokban és azokban a kapcsolatfelvételi tapasztalatokban, amelyeket az egész emberiség már nagyon vár.

 

Számíthattok arra, hogy némi izgalmat fogtok érezni magatokban, ahogy hozzáférhettek ezekhez az energiacsomagokhoz. Most már ti is előre láthatjátok őket, és megnyílhattok előttük fizikailag és energetikailag. Ez olyasmi, amit azt javaslunk, tegyetek meg, amint megkapjátok ezt a közvetítést. Azt is szeretnénk, ha tudnátok, hogy nem minden tapasztalat, amit valaha is átéltetek egy földönkívülivel vagy a hajók tömeges leszállásával kapcsolatban, volt az, amit a ti szemszögetekből pozitívnak neveznétek. És ezért most egy nagy tisztulás, egy nagy megtisztulás folyik, a félelmektől, a szorongásoktól, a haragtól és minden más érzelemtől, ami a nem túl kellemes földönkívüli tapasztalatokhoz kötődnek.

 

És néhány embert még a gondolat is felizgat, hogy földönkívüliek jönnek a birodalmatokba, de szeretnénk, ha tudnátok, hogy mi mindig is ott voltunk. A kezdetektől fogva veletek voltunk különböző formákban, és földönkívüliek most is köztetek járkálnak a Földön. Tehát tényleg nincs mitől félnetek, mert ez már megtörtént, és a látogatások azokkal az egyénekkel, akik készen állnak a földönkívüliekkel való kapcsolatfelvételre, szintén folytatódni fognak.

 

És azok közületek, akik érdeklődnek, de még nem volt személyes találkozásuk, most minden eddiginél felkészültebbek lesznek rá. Mi, mint andromédaiak, akik vagyunk, játszunk ebben némi szerepet, de együttműködünk a galaxis minden részéből származó kollektívákkal, hogy átadjuk nektek ezeket az energiacsomagokat, ezt az információt és a gyógyulást, amire szükségetek van ahhoz, hogy továbblépjetek a saját kapcsolatfelvételi tapasztalataitokkal. Természetesen szívesen fogadjuk a visszajelzéseiteket, és bármikor közvetlenül is kapcsolatba léphettek velünk. Mi mindig figyelni fogunk rátok.

 

Mi vagyunk a Fény Andromédai Tanácsa, és örömmel szolgálunk titeket ilyen módon."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page